Blog Tentang Informasi Tutorial Desain Web Dan Info Terkini

Gorengan Kadaluarsa

Pembeli (B): Yu, nyong tuku gorengane.
Penjual (J): Apa bae Kang?
B : Lho, gorengan werna pira Yu?
J: Sing kiye pisang goreng rong ewu telu, mendoan rong ewu papat, tahu goreng rong ewu lima, Kang! Sampean arep tuku sing endi Kang?
B: Walah! Gorengan wis kadaluwarsa kabeh kiye Yu?
J: Eh, sampean nek ngomong sing kepenak! Jajal deleng disit, sing anyar kiye nembe tak entas seka wajan, ko ngomong kadaluwarsa.
B: Lho, lah sampean sing ngomong mau, pisang goreng 2003, mendoan 2004, tahu goreng 2005. Lha saiki wis taun 2016 Yu!
J: Walah lambene kowen tak goreng sisan, mengko tak dol rong ewu nembelas!!!
Tag : INFO TERKINI
0 Komentar untuk "Gorengan Kadaluarsa"

INFO NEWS UPDATE

loading...
Back To Top